Installatiebedrijf  ReWo & de Jong is sinds januari 2009 in Siddeburen, Groningen gevestigd en werkzaam in de 3 noordelijke provincies. Het bedrijf wordt gerund door Renger Woltjer (eigenaar). Wij voeren onze werkzaamheden uit in nauw overleg, zodat precies duidelijk is wat wij doen en wat ú wilt. Daarnaast houden wij van korte lijnen en werken wij flexibel. Het allesomvattende motto luidt: kwaliteit voor alles.

Zonnepanelen installerenReWo & De JongDak GroningenDakkapel SiddeburenCV installatieInstallatie zonnepanelen Groningen

 

Sitemap

ReWo & De Jong 

Bezoekadres:

Kugelslaan 1c
9628 TK
Siddeburen

Gas, water en elektra klussen specialist ReWo & De Jong in Siddeburen

Bent u op zoek naar een bedrijf wat gas, water of elektra kan leggen? Dan bent u bij ReWo & De Jong uit Siddeburen, Groningen aan het juiste adres.

Gas, water en elektra laat u veilig en betrouwbaar leggen door ReWo & De Jong

Daarom laat u dit aanleggen door ReWo & De Jong uit Siddeburen. Wij hebben jarenlange ervaring en weten wat we doen. Kwaliteit staat voorop bij ReWo & De Jong uit Siddeburen.

GasGas

water drop Water

ElektraElektra

icon vloerverwarming rewo Vloerverwarming

Gasleiding aanleggen/verleggen

Bent u aan het verhuizen of verbouwen en moet u een gasleiding laten verleggen of aanleggen? Dit zorgvuldige project laat u natuurlijk over aan een specialist. Dit kan ReWo & De Jong voor u doen. Gas is een zeer brandbaar product en het is daarom ook zaak dat deze klus nauwkeurig wordt uitgevoerd. Door onze jarenlange ervaring weten wij wat we doen, wij zijn u graag van dienst. 

Waterleiding aanleggen/verleggen

Heeft u een nieuwe woning gekocht en wilt u een nieuwe waterleiding aanleggen? Of bent u aan het verbouwen en wilt u een waterleiding laten verleggen? Dan wilt u er zeker van zijn dat u niet voor lekkages, verstoppingen of andere problemen komt te staan. Laat u daarom helpen door onze ervaren monteurs.

Elektra aanleggen/verleggen

Elektriciteit is niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven. Zelfs het simpel poetsen van uw tanden gaat zelfs elektrisch. Daarom is dus elektra een zeer belangrijke factor. Bij het aanleggen van uw elektra kan ReWo & De Jong u van dienst. Lees hier de diensten die wij voor u kunnen uitvoeren op het gebied van elektra. 

Vloerverwarming

Vloerverwarming wordt steeds bekender en is door de energietransitie een groter punt van aandacht geworden. Vloerverwarming is een lage temperatuur verwarming waardoor het goed te combineren is met de cv-ketel en hybride-warmtepomp en de all elektric warmtepomp. 

Contact opnemen


Specialist in het aanleggen/verleggen van gas, water en elektra.

Gas, water en elektra bij Rewo & de Jong

 

 

 

Telefoonnummer ReWo & de Jong0598 - 432186
E-mailadres ReWo & de Jonginfo@rewo-dejong.nl

'Gas, water en elektra leggen'

Gas/water/elektra laten aanleggen?

Waterontharders tegen kalkaanslag

Telefoonnummer ReWo & de Jong0598 - 432186
E-mailadres ReWo & de Jong

info@rewo-dejong.nl

 

✓ 24-uur storingservice
Flexibel
Levert hoge kwaliteit
Lage prijzen

Sanitair Rewo & de JongInstallatiebedrijf Rewo & de JongZonnepanelen SiddeburenRewo & de Jong SiddeburenZonnepanelen
menu
ReWo en De Jong installatie