• Flexibel
  • Levert hoge kwaliteit
  • Lage prijzen

Over ons | ReWo & De Jong

check_circle 24-uur storingservice
check_circle Betaalbare prijzen
check_circleMeer dan 15 jaar ervaring

Wie zijn wij?

Wij zijn ReWo & De Jong voorheen ReWo Montage.

ReWo Montage is sinds januari 2009 in Siddeburen gevestigd en werkzaam in de 3 noordelijke provincies. Sinds 1 december 2014 heeft ReWo Montage de kans gekregen om uit te breiden en heeft na goed overleg De Jong installaties overgenomen. Om de vertrouwde naam niet te laten verdwijnen is deze behouden en heet ReWo Montage sinds 1 december 2014 ReWo & De Jong.

Het bedrijf wordt gerund door Renger Woltjer (eigenaar) en 3 medewerkers. Renger heeft voor die tijd al veel ervaring opgedaan bij diverse installatiebedrijven. Bij ReWo & De Jong werken we vanuit het allesomvattende motto: kwaliteit voor alles.

Wat is onze kracht?

Wij zijn flexibel, leveren hoge kwaliteit, denken mee met de klant en hanteren lage prijzen. Door deze combinatie onderscheiden wij ons duidelijk van de concurrenten.

Wij zijn flexibel

ReWo & De Jong is een flexibel montage- en installatiebedrijf. De klant staat voorop! Wij hebben persoonlijk contact met de klanten en kunnen snel hulp bieden bij problemen. Wij voeren onze werkzaamheden uit in nauw overleg, zodat precies duidelijk is wat wij doen en wat ú wilt. Wij houden van korte lijnen en zijn daardoor erg flexibel.

Samenwerkingsverbanden, toch 1 aanspreekpunt

Wij bieden u een totaalpakket, door middel van samenwerkingen met aannemers uit de regio en Simon de Haas (Sanitair).

Ondanks de samenwerkingsverbanden hebben de klanten altijd één aanspreekpunt. Wij denken met u mee en spelen open kaart. Iedereen weet bij ons waar hij/zij aan toe is. Dat vinden wij belangrijk.

Contact opnemen met ReWo en de Jong installatie

Heeft u vragen of kunnen wij wat voor u doen, bel dan snel naar: 0598 43 21 86 of vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ons bedrijf in beeld

ReWo & De JongReWo & De JongReWo & De JongReWo & De JongReWo & De JongReWo & De JongReWo & De JongReWo & De Jong

Bent u op zoek naar een installateur voor gas, water en elektra in uw woning?

Neem contact met ons op

© ReWo & De Jong  | algemene voorwaarden | privacy policy