• Flexibel
  • Levert hoge kwaliteit
  • Lage prijzen

Vloerverwarming aanleggen door ReWo & De Jong

Op dit moment kunnen wij pas over 3 maanden inplannen i.v.m. drukte. Onze excusses voor het ongemak.

check_circle 24-uur storingservice
check_circle Betaalbare prijzen
check_circleMeer dan 15 jaar ervaring

Stofvrij vloerverwarming frezen

Wilt u vloerverwarming aanleggen in uw woning? En woont u in of rondom Groningen, Drenthe of Friesland? Dan helpt ReWo & De Jong u hier graag bij. Bij ons staat kwaliteit boven aan en u betaalt u geen voorrijkosten. Wij komen graag met u in contact.

Vrijblijvend offerte aanvragen

ReWo & De Jong

Waarom u kiest voor vloerverwarming?

Vloerverwarming wordt gestookt met een laag watertemperatuur tussen de 30°C en 45°C. Hierdoor is het kostenbesparend en duurzamer dan uw huidige verwarming. Verder is het ook erg comfortabel om vloerverwarming in uw woning, kantoor of andere ruimte te hebben. Want koude voeten, daar houdt niemand van.

Tevens is het de eerste grote stap om van het gas uit Groningen af te komen, want vloerverwarming is heel goed te combineren met een warmtepomp. Wat ons betreft is vloerverwarming in Groningen dan ook een absolute must. Dit is waar wij ons met elkaar hard voor maken in het bevingsgebied. Duurzaamheid zonder gas. Een vloerverwarming aanleggen is natuurlijk een hele klus. Wij van ReWo & De Jong ontzorgen u graag hiermee. We denken graag met u mee.

Vloerverwarming aanleggen door ReWo & De Jong

Een vloerverwarming aanleggen in Groningen, Friesland of Drenthe? Of wilt u uw vloerverwarming laten infrezen? ReWo & De Jong doet dit graag voor u. Of heeft u misschien vragen over onze manier van werken, bel dan snel naar 0598-432186 of vul het contactformulier op deze pagina in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

In de provincie Groningen betaalt u geen voorrijkosten.

Vraag een offerte aan voor vloerverwarming

Stofvrij infrezen met Thermogarant

Een vloerverwarming aanleggen kan op verschillende manieren, zo kunt u de vloerverwarming laten infrezen. Uw vloerverwarming infrezen is ideaal om in een bestaande woning toe te passen, omdat dit snel toepasbaar is en voor een redelijke prijs. Wij kunnen de vloerverwarming stofvrij infrezen. Dit kan zowel bij nieuwbouw als bij bestaande vloeren. Deze manier zorgt ervoor dat er weinig extra rompslomp is. Wanneer u hiervoor kiest, dan komen de sleuven circa 17 mm diep te liggen. Verder kan er gekozen worden dat de sleuven 10,15 of 20 cm van elkaar af liggen.

Voordelen van uw vloerverwarming infrezen is: 

Vrijblijvend offerte aanvragen

 

Uw installateur voor vloerverwarming in Groningen!

ReWo montage is sinds januari 2009 gevestigd in Siddeburen en zijn op dit moment werkzaam in de drie noordelijke provincies (Groningen, Friesland en Drenthe). Sinds 2014 heeft ReWo Montage de Jong installaties overgenomen en gekozen voor de naam ReWo & De Jong uw totaal installateur. Onze kracht is dat wij flexibel zijn, hoge kwaliteit leveren, meedenken met de klant en dat alles voor lage prijzen. Uw vloerverwarming aanleggen of door ons laten infrezen is voor u de juiste keuze.

Bent u op zoek naar een installateur voor gas, water en elektra in uw woning?

Neem contact met ons op

© ReWo & De Jong  | algemene voorwaarden | privacy policy