Installatiebedrijf  ReWo & de Jong is sinds januari 2009 in Siddeburen gevestigd en werkzaam in de 3 noordelijke provincies. Het bedrijf wordt gerund door Renger Woltjer (eigenaar). Wij voeren onze werkzaamheden uit in nauw overleg, zodat precies duidelijk is wat wij doen en wat ú wilt. Daarnaast houden wij van korte lijnen en werken wij flexibel. Het allesomvattende motto luidt: kwaliteit voor alles.

Zonnepanelen installeren ReWo & De Jong Dak Groningen Dakkapel Siddeburen CV installatie Installatie zonnepanelen Groningen

 

Sitemap

 ReWo & De Jong : Kugelslaan 3a 9628 TK, Siddeburen

Vloerverwarming laten doen door ReWo & de Jong

Wilt u vloerverwarming in uw woning laten aanleggen? ReWo & de Jong helpt u graag hierbij. Bij ons staat kwaliteit boven aan en u betaalt bij ons geen voorrijkosten. Wij komen graag met u in contact.

Waarom u kiest voor vloerverwarming?

Vloerverwarming wordt gestookt met een laag watertemperatuur tussen de 30 en 45gr. Hierdoor is het kostenbesparend en ook duurzamer dan uw huidige verwarming. Verder is het ook erg comfortabel om het in uw woning, kantoor of andere ruimte te hebben. Zijn u voeten warm dan voel u zicht warm. Tevens is het de eerste grote stap om van het Gronings gas af te komen, want vloerverwarming is heel goed te combineren met een warmtepomp. Dit is waar wij ons met elkaar tot hard voor maken in het bevingsgebied. Duurzaamheid zonder gas.

Stofvrij infrezen met thermogarant

Dit is ideaal in de bestaande woning snel en voor en redelijke prijs. Wij kunnen de vloerverwarming stofvrij infrezen, dit kan zowel bij nieuwbouw als bij de bestaande vloeren. Deze manier zorgt ervoor dat er weinig extra rompslomp is. Wanneer u hiervoor kiest dan komen de sleuven circa 17 mm diep te liggen. Verder kan er gekozen worden dat de sleuven 10,15 of 20 cm van elkaar af liggen.

Voordelen van het infrezen van vloerverwarming is: 

ReWo & de Jong

ReWo montage is sinds januari 2009 gevestigd in Siddeburen en wij zijn werkzaam op dit moment in de drie noordelijke provincies (Groningen, Friesland en Drenthe). Sinds 2014 heeft ReWo Montage de Jong installaties overgenomen en gekozen voor de naam ReWo & de Jong uw totaal installateur. Onze kracht is dat wij flexibel zijn, leveren hoge kwaliteit, denken mee met de klant en dat alles voor lage prijzen.

Contact opnemen

Heeft u vragen of kunnen wij wat voor u doen, bel dan snel naar 0598-432186 of vul het contactformulier aan de rechterzijde in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

vraag een offerte aan voor vloerverwarming

Telefoonnummer ReWo & de Jong 0598 - 432186
E-mailadres ReWo & de Jong info@rewo-dejong.nl

‘’Kwaliteit voor alles’’

Vloerverwarming

Waterontharders tegen kalkaanslag

Sanitair Rewo & de JongInstallatiebedrijf Rewo & de JongZonnepanelen SiddeburenRewo & de Jong SiddeburenZonnepanelen
menu
ReWo en De Jong installatie