Installatiebedrijf  ReWo & de Jong is sinds januari 2009 in Siddeburen, Groningen gevestigd en werkzaam in de 3 noordelijke provincies. Het bedrijf wordt gerund door Renger Woltjer (eigenaar). Wij voeren onze werkzaamheden uit in nauw overleg, zodat precies duidelijk is wat wij doen en wat ú wilt. Daarnaast houden wij van korte lijnen en werken wij flexibel. Het allesomvattende motto luidt: kwaliteit voor alles.

Zonnepanelen installerenReWo & De JongDak GroningenDakkapel SiddeburenCV installatieInstallatie zonnepanelen Groningen

 

Sitemap

ReWo & De Jong

Kugelslaan 3a

9628 TK, Siddeburen

Zonnepanelen Groningen

Specialist in het installeren van zonnepanelen uit Groningen

Zonnepanelen installeren is niet iets wat u zomaar even doet. Zonnepanelen dienen namelijk op een speciale manier op het dak te worden geïnstalleerd. Daarbij wilt u het maximale rendement halen uit uw panelen en wilt u niet dat dit minder wordt. ReWo en de Jong is de specialist van Groningen. Wij zorgen voor het maximale rendement. Vraag om praktisch advies door het formulier op deze pagina in te vullen.

Zonnepanelen in Groningen en omgeving

ReWo & De Jong installatie is bekend met factoren als weeromstandigheden in uw regio. Laat uw zonnepanelen daarom installeren door ReWo & De Jong montage. Dan weet u zeker dat ze op de juiste manier worden geïnstalleerd. Wij kijken namelijk naar de constructie van uw dak, vervolgens berekenen wij de draagconstructie en het draagvermogen en houden daarnaast rekening met zaken als de ventilatie voor de panelen en de omvormer. Op deze manier zorgen wij voor het maximale rendement.

Zonnepanelen en veiligheidZonnepanelen Groningen

Verder kunt u er bij ons van op aan dat er veilig met elektriciteit wordt omgegaan, de panelen op de juiste plaats komen te liggen, alles waterdicht wordt geïnstalleerd en uw panelen niet beschadigd raken tijdens de installatie. Ook kunt u altijd terugvallen op de garantie bij eventuele gebreken van zonnepanelen.

Verwarm uw water met behulp van uw zonnepanelen

U kunt uw water ook laten verwarmen met een zonnepaneel. Hoe? Met de zonnestroomboiler van Intech-Energy. Het water in de boiler wordt verwarmd met de energie die geproduceerd wordt door de panelen.

Wij kunnen uw zonnepaneel rechtstreeks aansluiten op het verwarmingselement van de boiler, waardoor er geen elektrische energie verloren gaat. Dit levert voordelen op voor het milieu en voor uw portemonnee. Door te investeren in zonnepanelen bespaart u geld en bent u milieuvriendelijker.

Woonachtig in provincie Groningen? We komen graag bij u langs, zonder voorrijkosten!

Zonnepanelen laten installeren door onze specialisten uit Groningen? Vul dan het contactformulier op deze pagina in. Wanneer uw vragen en/of opmerkingen heeft, kunt u contact opnemen via het contactformulier of bellen naar 0598 43 21 86 of 06 450 08 191.

Contact opnemen


Zonnepanelen laten installeren door specialisten voor het maximale rendement.

Zonnepanelen Groningen

 

 

 

 

Telefoonnummer ReWo & de Jong0598 - 432186
E-mailadres ReWo & de Jonginfo@rewo-dejong.nl

'Uw zonnepanelen specialist'

Zonnepanelen laten installeren?

Waterontharders tegen kalkaanslag

Telefoonnummer ReWo & de Jong0598 - 432186
E-mailadres ReWo & de Jong

info@rewo-dejong.nl

Installatiebedrijf Drenthe

✓ 24-uur storingservice
Flexibel
Levert hoge kwaliteit
Lage prijzen

Sanitair Rewo & de JongInstallatiebedrijf Rewo & de JongZonnepanelen SiddeburenRewo & de Jong SiddeburenZonnepanelen
menu
ReWo en De Jong installatie