Installatiebedrijf  ReWo & de Jong is sinds januari 2009 in Siddeburen gevestigd en werkzaam in de 3 noordelijke provincies. Het bedrijf wordt gerund door Renger Woltjer (eigenaar). Wij voeren onze werkzaamheden uit in nauw overleg, zodat precies duidelijk is wat wij doen en wat ú wilt. Daarnaast houden wij van korte lijnen en werken wij flexibel. Het allesomvattende motto luidt: kwaliteit voor alles.

Zonnepanelen installeren ReWo & De Jong Dak Groningen Dakkapel Siddeburen CV installatie Installatie zonnepanelen Groningen

 

Sitemap

 ReWo & De Jong : Kugelslaan 3a 9628 TK, Siddeburen

Waterontharders voor ontkalking

Wat is een Waterontharder?

Waterontharders zorgen ervoor dat zogenaamd 'hard water' omgezet wordt in 'zacht water'. Dit gebeurt door het kalkgehalte van het water te verminderen. Het grootste gedeelte van de waterontharders doen dat door middel van ionenuitwisseling. Een alternatief is ontharding door middel van omgekeerde osmose of elektromagnetisme. 

Het is ontstaan officieel rond het jaar 1900. De techniek is in de 20e eeuw veel verbeterd, maar het principe is hetzelfde gebleven. Het heeft wel meer functies gekregen. Het zacht maken van water en het opwekken van groene energie zijn daar voorbeelden van

Waarom een waterontharder?

Een waterontharder is een uitstekende oplossing voor het voorkomen van kalkproblemen. Nadat uw waterontharder geïnstalleerd is, heeft u geen last meer van kalkaanslag in uw keuken, badkamer en andere natte ruimtes. Daarnaast heeft u door het zachte water ook minder zeep voor uw wasmachine nodig en gebruikt u minder shampoo om zacht haar te krijgen.

Daarnaast heeft het gebruik van een waterontharder nog vele andere voordelen:

Kort samengevat: U heeft er minder werk van en daarom weer meer vrije tijd.

Welke waterontharders bieden wij aan?

Bij ReWo en De Jong bieden wij de volgende twee type waterontharders aan:

De Wateronderharders zijn te koop vanaf €1700,- (dit is inclusief 1 meter van watermeter). Wanneer het verder van de watermeter zit komen er wat extra kosten bij.

Waterboss cmb410n II           Waterboss cwb700n                  

     Waterontharder cmb410nWaterontharder Rewo & de Jong

Voor meer informatie over de Waterboss cmb410n II waterontharder klik hier

​Waterontharder kopen?

Wanneer u ervoor kiest om meer informatie op te vragen dan komen wij bij u langs om te kijken waar wij de waterontharder kunnen installeren (maar ook om de definitieve prijs te beslissen). Daarna bespreken wij hoe we verder te werk gaan en wanneer wij de waterontharder gaan installeren.

Contact opnemen over de mogelijkheden van een waterontharder

Meer weten over de mogelijkheden van de wateronderhanders van ReWo & De Jong? Vul dan het formulier op deze pagina in of neem contact met ons op. Wij kunnen uit eigen ervaring uw vragen beantwoorden.

 

Bespaar €275,- per jaar met een waterontharder

Waterontharders Rewo & de Jong

 

 

 

Telefoonnummer ReWo & de Jong 0598 - 432186
E-mailadres ReWo & de Jong info@rewo-dejong.nl

‘’Kwaliteit voor alles’’

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Waterontharders tegen kalkaanslag

Sanitair Rewo & de JongInstallatiebedrijf Rewo & de JongZonnepanelen SiddeburenRewo & de Jong SiddeburenZonnepanelen
menu
ReWo en De Jong installatie