• Flexibel
  • Levert hoge kwaliteit
  • Lage prijzen

Elektriciteit aanleggen of verleggen in Groningen

check_circle 24-uur storingservice
check_circle Betaalbare prijzen
check_circleMeer dan 15 jaar ervaring

De elektricien van Groningen: ReWO & De Jong

Heeft u een nieuwe woning gekocht en wilt u extra of nieuwe elektra aanleggen? Of bent u aan het verbouwen en wilt u bijvoorbeeld elektriciteit in uw nieuwe tuinhuisje? Dan laat u dit natuurlijk aanleggen door een ervaren elektricien. Zo bent u er zeker van dat u niet gevaarlijke situaties terecht komt. Want dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Vrijblijvend afspraak maken

ReWo & De Jong

ReWo & De Jong voor kwaliteit

Elektriciteit is tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Zelfs tandenpoetsen gaat bij veel mensen met een elektrische tandenborstel. Elektra moet dus niet alleen overal binnen en buiten uw huis aanwezig zijn, maar ook nog op een veilig manier gebruikt kunnen worden. Laat deze gevaarlijke klus dan ook uitvoeren door een specialist. De ervaren monteurs van ReWo & De Jong zijn gespecialiseerd in:

Vrijblijvend afspraak maken

ReWo & De Jong

Elektriciteit laten aanleggen of verleggen?

Elektra laten aanleggen door de specialisten van Rewo & de Jong.

Flexibel en deskundig

De medewerkers van ReWo & De Jong denken graag met u mee. Daarbij gaat kwaliteit voor alles, en stellen we ons deskundig, flexibel en persoonlijk op. Heeft u vragen en/of opmerkingen over wat wij voor u kennen betekenen, dan kunt u contact opnemen met 0598 43 21 86 of 06 450 08 191. Natuurlijk kunt u ook bellen voor vrijblijvend advies of maak een afspraak via de website, zodat u snel zorgeloos weer gebruik kunt maken van uw apparaten. Voor meer informatie kunt ook het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bent u op zoek naar een installateur voor gas, water en elektra in uw woning?

Neem contact met ons op

© ReWo & De Jong  | algemene voorwaarden | privacy policy