Installatiebedrijf  ReWo & de Jong is sinds januari 2009 in Siddeburen, Groningen gevestigd en werkzaam in de 3 noordelijke provincies. Het bedrijf wordt gerund door Renger Woltjer (eigenaar). Wij voeren onze werkzaamheden uit in nauw overleg, zodat precies duidelijk is wat wij doen en wat ú wilt. Daarnaast houden wij van korte lijnen en werken wij flexibel. Het allesomvattende motto luidt: kwaliteit voor alles.

Zonnepanelen installerenReWo & De JongDak GroningenDakkapel SiddeburenCV installatieInstallatie zonnepanelen Groningen

 

Sitemap

ReWo & De Jong

Kugelslaan 3a

9628 TK, Siddeburen

Elektriciteit aanleggen of verleggen in Groningen

De elektricien van Groningen: ReWO & De Jong

Heeft u een nieuwe woning gekocht en wilt u extra of nieuwe elektra aanleggen? Of bent u aan het verbouwen en wilt u bijvoorbeeld elektriciteit in uw nieuwe tuinhuisje? Dan laat u dit natuurlijk aanleggen door een ervaren elektricien. Zo bent u er zeker van dat u niet gevaarlijke situaties terecht komt. Want dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Elektriciteit Aanleggen

ReWo & De Jong voor kwaliteit

Elektriciteit is tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Zelfs tandenpoetsen gaat bij veel mensen met een elektrische tandenborstel. Elektra moet dus niet alleen overal binnen en buiten uw huis aanwezig zijn, maar ook nog op een veilig manier gebruikt kunnen worden. Laat deze gevaarlijke klus dan ook uitvoeren door een specialist. De ervaren monteurs van ReWo & De Jong zijn gespecialiseerd in:

Flexibel en deskundig

De medewerkers van ReWo & De Jong denken graag met u mee. Daarbij gaat kwaliteit voor alles, en stellen we ons deskundig, flexibel en persoonlijk op. Heeft u vragen en/of opmerkingen over wat wij voor u kennen betekenen, dan kunt u contact opnemen met 0598 43 21 86 of 06 450 08 191. Natuurlijk kunt u ook bellen voor vrijblijvend advies of maak een afspraak via de website, zodat u snel zorgeloos weer gebruik kunt maken van uw apparaten. Voor meer informatie kunt ook het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact opnemen


Elektra laten aanleggen door de specialisten van Rewo & de Jong.

Elektriciteit aanleggen Rewo & de Jong

 

 

 

Telefoonnummer ReWo & de Jong0598 - 432186
E-mailadres ReWo & de Jonginfo@rewo-dejong.nl

'De beste elektricien van Groningen'

Elektriciteit laten aanleggen of verleggen?

Waterontharders tegen kalkaanslag

Telefoonnummer ReWo & de Jong0598 - 432186
E-mailadres ReWo & de Jong

info@rewo-dejong.nl

Installatiebedrijf Drenthe

✓ 24-uur storingservice
Flexibel
Levert hoge kwaliteit
Lage prijzen

Sanitair Rewo & de JongInstallatiebedrijf Rewo & de JongZonnepanelen SiddeburenRewo & de Jong SiddeburenZonnepanelen
menu
ReWo en De Jong installatie