Installatiebedrijf  ReWo & de Jong is sinds januari 2009 in Siddeburen, Groningen gevestigd en werkzaam in de 3 noordelijke provincies. Het bedrijf wordt gerund door Renger Woltjer (eigenaar). Wij voeren onze werkzaamheden uit in nauw overleg, zodat precies duidelijk is wat wij doen en wat ú wilt. Daarnaast houden wij van korte lijnen en werken wij flexibel. Het allesomvattende motto luidt: kwaliteit voor alles.

Zonnepanelen installerenReWo & De JongDak GroningenDakkapel SiddeburenCV installatieInstallatie zonnepanelen Groningen

 

Sitemap

ReWo & De Jong 

Bezoekadres:

Kugelslaan 1c
9628 TK
Siddeburen

Gasleiding aanleggen of verleggen in Groningen

Een veilige gasleiding met ReWo & De Jong

Bent u aan het verhuizen of verbouwen en wilt u een gasleiding laten verleggen of juist aanleggen? Dan laat u dit zorgvuldige project natuurlijk over aan een specialist. Gas is een zeer ontbrandbaar product het is daarom ook zaak dat er erg nauwkeurig wordt gewerkt. Een gaslekkage kan namelijk zeer gevaarlijk zijn en u zit niet te wachten op verstikking of een ontploffing. Met onze jarenlange ervaring zijn we u graag van dienst. Kwaliteit gaat bij ReWo & De Jong voor alles.

De diensten van ReWo & De Jong

Op internet zijn een hoop instructies te vinden voor het aanleggen van een gasleiding. Bent u niet zo zeker van uw zaak of loopt u al tegen dingen aan in de voorbereiding? Twijfel dan niet en schakel een vakman in. De ervaren monteurs van ReWo & De Jong helpen u graag met:

Onze monteurs kunnen dit zowel binnenshuis als buitenshuis voor u realiseren.

De Monteur voor alle gas werkzaamheden in Groningen

Bij Rewo & de Jong kunnen wij met vrijwel alles helpen als het om gasaanvoer. Naast het aanleggen en verleggen van gasleidingen kunnen wij bijvoorbeeld ook helpen met reparaties van gaslek. Ligt de gasmeter op een vervelende plek, dan kunnen wij voor u een verplaatsing regelen bij de betreffende leverancier.

Persoonlijke aanpak en kwaliteit

Vaak kunnen wij meer voor u betekenen dan u denkt. Met ons deskundige en flexibele team kijken we graag met u mee en adviseren we u waar nodig. Heeft u vragen en/of opmerkingen over wat wij voor u kunnen doen, dan kunt u contact opnemen met 0598 43 21 86 of 06 450 08 191. Voor meer informatie kunt ook het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact opnemen


Gasleiding aanleggen zowel binnen- als buitenshuis door specialisten.

Gasleidingen aanleggen door Rewo & de Jong

 

 

 

Telefoonnummer ReWo & de Jong0598 - 432186
E-mailadres ReWo & de Jonginfo@rewo-dejong.nl

'Gasleiding professionals'

Gasleiding laten aanleggen of verleggen?

Waterontharders tegen kalkaanslag

Telefoonnummer ReWo & de Jong0598 - 432186
E-mailadres ReWo & de Jong

info@rewo-dejong.nl

 

✓ 24-uur storingservice
Flexibel
Levert hoge kwaliteit
Lage prijzen

Sanitair Rewo & de JongInstallatiebedrijf Rewo & de JongZonnepanelen SiddeburenRewo & de Jong SiddeburenZonnepanelen
menu
ReWo en De Jong installatie