Installatiebedrijf  ReWo & de Jong is sinds januari 2009 in Siddeburen, Groningen gevestigd en werkzaam in de 3 noordelijke provincies. Het bedrijf wordt gerund door Renger Woltjer (eigenaar). Wij voeren onze werkzaamheden uit in nauw overleg, zodat precies duidelijk is wat wij doen en wat ú wilt. Daarnaast houden wij van korte lijnen en werken wij flexibel. Het allesomvattende motto luidt: kwaliteit voor alles.

Zonnepanelen installerenReWo & De JongDak GroningenDakkapel SiddeburenCV installatieInstallatie zonnepanelen Groningen

 

Sitemap

ReWo & De Jong 

Bezoekadres:

Kugelslaan 1c
9628 TK
Siddeburen

Zinkwerken in Groningen

ReWo & De Jong helpt u bij het plaatsen en restaureren

Bent u op zoek naar een installatiebedrijf wat zinkwerken voor u regelt? Installatiebedrijf ReWo & De Jong heeft jarenlange ervaring en gaat dan ook graag de uitdaging met u aan. Wij denken met u mee, zijn erg flexibel en hebben een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Onze ruime ervaring brengt een hoop deskundigheid met zich mee, wij weten wat we doen en wij doen het goed!

Dé installateur voor al uw zinkwerk in Groningen

Zink is bij veel woningen te vinden. Zinkendakgoten zijn bijvoorbeeld erg populair. Het materialen is duurzaam en gaat lang mee. Bovendien is zinkwerk erg mooi. Wij zijn als installateur van zinkwerk beschikbaar in heel Groningen, zonder voorrij kosten!

Koper- en zinkwerk ReWo & de Jong Siddeburen

Zinkwerken door ReWo & De Jong

Zink wordt door zijn betrouwbare en duurzame karakter al lang gebruikt als materiaal in de bouw. Omdat het er mooi uitziet, milieuvriendelijk is en zelfs na een lange levensduur nog is her te gebruiken, is het een populair product voor opvallende ontwerpen. Zink wordt veelal gebruikt voor dakgoten, omdat het geschikt is regenwater goed af te voeren. Zo heeft u geen last van lekkages en schade.

Onze deskundigheid op het gebied van zinkwerken kunt u onder andere inzetten bij:

Ook als u hulp nodig heeft voor eventuele onderhoud of reparaties helpen wij u graag, of het om zinken dakgoot of een zinken regenpijp gaat. Neem gerust contact met ons op, wij kunnen met al uw zinkwerk in Groningen helpen. 

Snel contact en informatie bij ReWo & De Jong

Neem gerust contact met ons op, ook voor al uw zinkwerken. Onze voorkeur gaat uit naar telefonisch contact maar u kunt ons ook een mailtje sturen. Wij kijken graag wat wij voor u kunnen betekenen. Woont u in de provincie Groningen, dan betaalt u geen voorrijkosten. Bel ons nu op het telefoonnummer 0598 - 432186 of vul het contactformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact opnemen


Door jarenlange ervaring leveren wij goede kwaliteit

Koper- & zinkwerk Rewo & de Jong  

 

 

 

Telefoonnummer ReWo & de Jong0598 - 432186
E-mailadres ReWo & de Jonginfo@rewo-dejong.nl

'koper- en zinkwerk op maat'

Zinkwerk laten plaatsen of restaureren?

Waterontharders tegen kalkaanslag

Telefoonnummer ReWo & de Jong0598 - 432186
E-mailadres ReWo & de Jong

info@rewo-dejong.nl

 

✓ 24-uur storingservice
Flexibel
Levert hoge kwaliteit
Lage prijzen

Sanitair Rewo & de JongInstallatiebedrijf Rewo & de JongZonnepanelen SiddeburenRewo & de Jong SiddeburenZonnepanelen
menu
ReWo en De Jong installatie