• Flexibel
  • Levert hoge kwaliteit
  • Lage prijzen

Zinkwerken in Groningen

check_circle 24-uur storingservice
check_circle Betaalbare prijzen
check_circleMeer dan 15 jaar ervaring

ReWo & De Jong helpt u bij het plaatsen en restaureren

Bent u op zoek naar een installatiebedrijf wat zinkwerken voor u restaureert, maakt en plaatst? Installatiebedrijf ReWo & De Jong heeft jarenlange ervaring en gaat dan ook graag de uitdaging met u aan. Wij denken met u mee, zijn erg flexibel en hebben een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Onze ruime ervaring brengt een hoop deskundigheid met zich mee, wij weten wat we doen en wij doen het goed!

Vrijblijvend afspraak maken

Koper- en zinkwerk ReWo & de Jong Siddeburen

Dé installateur voor al uw zinkwerk in Groningen

Zink is bij veel woningen te vinden. Zinkendakgoten zijn bijvoorbeeld erg populair. Het materialen is duurzaam en gaat lang mee. Bovendien is zinkwerk erg mooi. Wij zijn als installateur van zinkwerk beschikbaar in heel Groningen, zonder voorrij kosten!

Vrijblijvend afspraak maken

Snel contact en informatie bij ReWo & De Jong

Neem gerust contact met ons op, ook voor al uw zinkwerken. Onze voorkeur gaat uit naar telefonisch contact maar u kunt ons ook een mailtje sturen. Wij kijken graag wat wij voor u kunnen betekenen. Woont u in de provincie Groningen, dan betaalt u geen voorrijkosten. Bel ons nu op het telefoonnummer 0598 - 432186 of vul het contactformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Zinkwerk laten plaatsen of restaureren?

Door jarenlange ervaring leveren wij goede kwaliteit

Zinkwerken door ReWo & De Jong

Zink wordt door zijn betrouwbare en duurzame karakter al lang gebruikt als materiaal in de bouw. Omdat het er mooi uitziet, milieuvriendelijk is en zelfs na een lange levensduur nog is her te gebruiken, is het een populair product voor opvallende ontwerpen. Zink wordt veelal gebruikt voor dakgoten, omdat het geschikt is regenwater goed af te voeren. Zo heeft u geen last van lekkages en schade.

Onze deskundigheid op het gebied van zinkwerken kunt u onder andere inzetten bij:

Bent u op zoek naar een installateur voor gas, water en elektra in uw woning?

Neem contact met ons op

© ReWo & De Jong  | algemene voorwaarden | privacy policy