Installatiebedrijf  ReWo & de Jong is sinds januari 2009 in Siddeburen, Groningen gevestigd en werkzaam in de 3 noordelijke provincies. Het bedrijf wordt gerund door Renger Woltjer (eigenaar). Wij voeren onze werkzaamheden uit in nauw overleg, zodat precies duidelijk is wat wij doen en wat ú wilt. Daarnaast houden wij van korte lijnen en werken wij flexibel. Het allesomvattende motto luidt: kwaliteit voor alles.

Zonnepanelen installerenReWo & De JongDak GroningenDakkapel SiddeburenCV installatieInstallatie zonnepanelen Groningen

 

Sitemap

ReWo & De Jong

Kugelslaan 3a

9628 TK, Siddeburen

Waterleiding aanleggen of verleggen in Groningen

De professionals van ReWo & De Jong helpen uWaterleiding aanleggen of verleggen

Heeft u een nieuwe woning gekocht en wilt u een nieuwe waterleiding aanleggen in Groningen? Of bent u aan het verbouwen en wilt u een waterleiding laten verleggen? Dan wilt u er zeker van zijn dat u niet voor lekkages, verstoppingen of andere problemen komt te staan. Want niets is natuurlijk vervelender dan een nat huis of een wc die niet doortrekt. Laat u daarom helpen door onze ervaren monteurs, zodat u zeker bent van werkende waterleidingen.

Wat kan ReWo & De Jong uit Groningen voor u betekenen

Een gemiddelde Nederlander gebruikt ongeveer 40 liter per dag. Water is dus een belangrijk element in ons dagelijks leven. Daarom wilt u er zeker van zijn dat dit werkt en blijft werken. Laat uw leidingen dus vooral aanleggen door onze specialisten. Wij helpen u graag in Groningen en omgeving met:

24 uur per dag bereikbaar voor reparaties

Heeft een storing, een lekkage of een verstopping? Dan wilt u natuurlijk dat dit snel wordt opgelost. ReWo & De Jong biedt u daarom een 24- uursservice. Heeft u een probleem? Dan kunt U ons te allen tijde bellen. Wij komen er graag voor zorgen dat uw probleem snel wordt opgelost zodat uw huis in Groningen en omgeving geen onnodige schade oploopt.

Onze service staat voor u klaar in Groningen en omgeving

ReWo & De Jong uit Groningen staat voor deskundigheid, flexibiliteit en persoonlijke aanpak. Wij denken dan ook graag met u mee, want kwaliteit gaat voor alles. Heeft u vragen en/of opmerkingen over wat wij voor u kennen betekenen, dan kunt u contact opnemen met 0598 43 21 86 of 06 450 08 191. Voor meer informatie kunt ook het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact opnemen


Waterleiding laten aanleggen door professionals

Waterleiding Rewo & de Jong

 

 

 

Telefoonnummer ReWo & de Jong0598 - 432186
E-mailadres ReWo & de Jonginfo@rewo-dejong.nl

'Waterleiding professionals'

Waterleiding laten aanleggen of verleggen?

Waterontharders tegen kalkaanslag

Telefoonnummer ReWo & de Jong0598 - 432186
E-mailadres ReWo & de Jong

info@rewo-dejong.nl

Installatiebedrijf Drenthe

✓ 24-uur storingservice
Flexibel
Levert hoge kwaliteit
Lage prijzen

Sanitair Rewo & de JongInstallatiebedrijf Rewo & de JongZonnepanelen SiddeburenRewo & de Jong SiddeburenZonnepanelen
menu
ReWo en De Jong installatie