• Flexibel
  • Levert hoge kwaliteit
  • Lage prijzen

Waterleiding aanleggen of verleggen in Groningen

check_circle 24-uur storingservice
check_circle Betaalbare prijzen
check_circleMeer dan 15 jaar ervaring

De professionals van ReWo & De Jong helpen u

Heeft u een nieuwe woning gekocht en wilt u een nieuwe waterleiding aanleggen in Groningen? Of bent u aan het verbouwen en wilt u een waterleiding laten verleggen? Dan wilt u er zeker van zijn dat u niet voor lekkages, verstoppingen of andere problemen komt te staan. Want niets is natuurlijk vervelender dan een nat huis of een wc die niet doortrekt. Laat u daarom helpen door onze ervaren monteurs, zodat u zeker bent van werkende waterleidingen.

Vrijblijvend afspraak maken

Waterleiding aanleggen of verleggen

Wat kan ReWo & De Jong uit Groningen voor u betekenen

Een gemiddelde Nederlander gebruikt ongeveer 40 liter per dag. Water is dus een belangrijk element in ons dagelijks leven. Daarom wilt u er zeker van zijn dat dit werkt en blijft werken. Laat uw leidingen dus vooral aanleggen door onze specialisten. Wij helpen u graag in Groningen en omgeving met:

Waterleiding Rewo & de Jong

Waterleiding laten aanleggen of verleggen?

Waterleiding laten aanleggen door professionals.

Onze service staat voor u klaar in Groningen en omgeving

ReWo & De Jong uit Groningen staat voor deskundigheid, flexibiliteit en persoonlijke aanpak. Wij denken dan ook graag met u mee, want kwaliteit gaat voor alles. Heeft u vragen en/of opmerkingen over wat wij voor u kennen betekenen, dan kunt u contact opnemen met 0598 43 21 86 of 06 450 08 191. Voor meer informatie kunt ook het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bent u op zoek naar een installateur voor gas, water en elektra in uw woning?

Neem contact met ons op

© ReWo & De Jong  | algemene voorwaarden | privacy policy