Installatiebedrijf  ReWo & de Jong is sinds januari 2009 in Siddeburen, Groningen gevestigd en werkzaam in de 3 noordelijke provincies. Het bedrijf wordt gerund door Renger Woltjer (eigenaar). Wij voeren onze werkzaamheden uit in nauw overleg, zodat precies duidelijk is wat wij doen en wat ú wilt. Daarnaast houden wij van korte lijnen en werken wij flexibel. Het allesomvattende motto luidt: kwaliteit voor alles.

Zonnepanelen installerenReWo & De JongDak GroningenDakkapel SiddeburenCV installatieInstallatie zonnepanelen Groningen

 

Sitemap

ReWo & De Jong

Kugelslaan 3a

9628 TK, Siddeburen

Waterleiding aanleggen of verleggen in Groningen

De professionals van ReWo & De Jong helpen uWaterleiding aanleggen of verleggen

Heeft u een nieuwe woning gekocht en wilt u een nieuwe waterleiding aanleggen? Of bent u aan het verbouwen en wilt u een waterleiding laten verleggen? Dan wilt u er zeker van zijn dat u niet voor lekkages, verstoppingen of andere problemen komt te staan. Want niets is natuurlijk vervelender dan een nat huis of een wc die niet doortrekt. Laat u daarom helpen door onze ervaren monteurs, zodat u zeker bent van werkende waterleidingen.

Wat kan ReWo & De Jong voor u betekenen

Een gemiddelde Nederlander gebruikt ongeveer 40 liter per dag. Water is dus een belangrijk element in ons dagelijks leven. Daarom wilt u er zeker van zijn dat dit werkt en blijft werken. Laat uw leidingen dus vooral aanleggen door onze specialisten. Wij helpen u graag met:

24 uur per dag bereikbaar voor reparaties

Heeft een storing, een lekkage of een verstopping? Dan wilt u natuurlijk dat dit snel wordt opgelost. ReWo & De Jong biedt u daarom een 24- uursservice. Heeft u een probleem? Dan kunt U ons te allen tijde bellen. Wij komen er graag voor zorgen dat uw probleem snel wordt opgelost zodat uw huis geen onnodige schade oploopt.

Onze service staat voor u klaar in Groningen en omgeving

ReWo & De Jong uit Groningen staat voor deskundigheid, flexibiliteit en persoonlijke aanpak. Wij denken dan ook graag met u mee, want kwaliteit gaat voor alles. Heeft u vragen en/of opmerkingen over wat wij voor u kennen betekenen, dan kunt u contact opnemen met 0598 43 21 86 of 06 450 08 191. Voor meer informatie kunt ook het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact opnemen


Waterleiding laten aanleggen door professionals

Waterleiding Rewo & de Jong

 

 

 

Telefoonnummer ReWo & de Jong 0598 - 432186
E-mailadres ReWo & de Jong info@rewo-dejong.nl

'Waterleiding professionals'

Waterleiding laten aanleggen of verleggen?

Waterontharders tegen kalkaanslag

Telefoonnummer ReWo & de Jong0598 - 432186
E-mailadres ReWo & de Jong

info@rewo-dejong.nl

Installatiebedrijf Drenthe

24-uur storingservice
flexibel
leveren van hoge kwaliteit
lage prijzen

Sanitair Rewo & de JongInstallatiebedrijf Rewo & de JongZonnepanelen SiddeburenRewo & de Jong SiddeburenZonnepanelen
menu
ReWo en De Jong installatie