Installatiebedrijf  ReWo & de Jong is sinds januari 2009 in Siddeburen gevestigd en werkzaam in de 3 noordelijke provincies. Het bedrijf wordt gerund door Renger Woltjer (eigenaar). Wij voeren onze werkzaamheden uit in nauw overleg, zodat precies duidelijk is wat wij doen en wat ú wilt. Daarnaast houden wij van korte lijnen en werken wij flexibel. Het allesomvattende motto luidt: kwaliteit voor alles.

Zonnepanelen installeren ReWo & De Jong Dak Groningen Dakkapel Siddeburen CV installatie Installatie zonnepanelen Groningen

 

Sitemap

 ReWo & De Jong : Kugelslaan 3a 9628 TK, Siddeburen

Installatie van badkamers en sanitaire voorzieningen

Hulp nodig met de installatie van sanitaire voorzieningen in badkamers en wc’s

Wij helpen u graag met de installatie van sanitaire voorzieningen in badkamers en wc’s. Naast de installatie doen wij nog meer. Zo kunnen wij uw hele badkamer verzorgen, van het leidingwerk tot aan het tegelwerk, bieden wij badkamers aan van leverancier Simon de Haas in Groningen en beschikken wij eventueel over een mobiele (huur)douche. 

Badkamer installeren door ReWo & de JongNieuwe badkamer installeren

Een badkamer installatie is een ingewikkeld project. Wanneer het gaat om een compleet nieuwe badkamer, dan komt er meer kijken dan alleen de installatie van sanitair. Denk maar eens aan het leidingwerk, de betegeling of het plaatsen van wanden. Wij kunnen al deze werkzaamheden vakkundig uitvoeren, zodat u kunt genieten van een perfecte badkamer.

‘’Wilt u zelf uw badkamer installeren, maar kunt u bijvoorbeeld wel wat hulp gebruiken bij het leidingwerk? Ook dan kunnen wij u helpen en eventueel adviseren over praktische zaken. ‘’

Op zoek naar een nieuwe badkamer?

Is uw oude badkamer toe aan vervanging? Maar heeft u nog geen nieuwe badkamer gevonden? Wij bieden ook badkamers aan van de leverancier Simon de Haas in Groningen. Zo hebben wij al vele badkamers van Simon de Haas geïnstalleerd. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen!

ReWo & De Jong, voor dat stukje extra sanitaire service

Wanneer uw badkamer wordt verbouwd kan het voorkomen dat u tijdelijk niet gebruik kunt maken van uw douche. Wij begrijpen dat dit voor u erg vervelend kan zijn en beschikken daarom over een mobiele (huur)douche. Zo kunt u gewoon thuis blijven douchen en bent u niet afhankelijk van uw familie of buren.

Woonachtig in provincie Groningen?

We komen graag bij u langs, zonder voorrijkosten!

Neem gemakkelijk direct contact met ons op.

Badkamer installeren Rewo en de Jong

Onze specialisten zorgen ervoor dat u kunt genieten van de perfecte badkamer

Badkamer installeren Rewo & de Jong

 

 

 

 

Telefoonnummer ReWo & de Jong 0598 - 432186
E-mailadres ReWo & de Jong info@rewo-dejong.nl

‘’Kwaliteit voor alles’’

Badkamer laten installeren?

Waterontharders tegen kalkaanslag

Sanitair Rewo & de JongInstallatiebedrijf Rewo & de JongZonnepanelen SiddeburenRewo & de Jong SiddeburenZonnepanelen
menu
ReWo en De Jong installatie