Installatiebedrijf  ReWo & de Jong is sinds januari 2009 in Siddeburen, Groningen gevestigd en werkzaam in de 3 noordelijke provincies. Het bedrijf wordt gerund door Renger Woltjer (eigenaar). Wij voeren onze werkzaamheden uit in nauw overleg, zodat precies duidelijk is wat wij doen en wat ú wilt. Daarnaast houden wij van korte lijnen en werken wij flexibel. Het allesomvattende motto luidt: kwaliteit voor alles.

Zonnepanelen installerenReWo & De JongDak GroningenDakkapel SiddeburenCV installatieInstallatie zonnepanelen Groningen

 

Sitemap

ReWo & De Jong

Kugelslaan 3a

9628 TK, Siddeburen

Installatie van badkamers en sanitaire voorzieningen

Hulp nodig met de installatie van sanitaire voorzieningen in badkamers en wc’s

Wij helpen u graag met de installatie van sanitaire voorzieningen in badkamers en wc’s. Naast de installatie doen wij nog meer. Zo kunnen wij uw hele badkamer verzorgen, van het leidingwerk tot aan het tegelwerk, bieden wij badkamers aan van leverancier Simon de Haas in Groningen en beschikken wij eventueel over een mobiele (huur)douche. 

Badkamer installeren door ReWo & de JongNieuwe badkamer installeren in Groningen

Een badkamer installatie is een ingewikkeld project. Wanneer het gaat om een compleet nieuwe badkamer, dan komt er meer kijken dan alleen de installatie van sanitair. Denk maar eens aan het leidingwerk, de betegeling of het plaatsen van wanden. Wij kunnen al deze werkzaamheden vakkundig uitvoeren, zodat u kunt genieten van een perfecte badkamer.

‘’Wilt u zelf uw badkamer installeren, maar kunt u bijvoorbeeld wel wat hulp gebruiken bij het leidingwerk? Ook dan kunnen wij u helpen en eventueel adviseren over praktische zaken. ‘’

Op zoek naar een nieuwe badkamer?

Is uw oude badkamer toe aan vervanging? Maar heeft u nog geen nieuwe badkamer gevonden? Wij bieden u ook nieuwe badkamers aan in verschillende stijlen. Of u nu een strakke of klassieke badkamer wilt, wij hebben het allemaal. Voor ieder is dus wat wils. Wij bieden ook badkamers aan van de leverancier Simon de Haas in Groningen. Zo hebben wij al vele badkamers van Simon de Haas geïnstalleerd. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen!

Altijd extra sanitaire service tijdens de badkamer installatie

Wanneer uw badkamer wordt verbouwd kan het voorkomen dat u tijdelijk niet gebruik kunt maken van uw douche. Wij begrijpen dat dit voor u erg vervelend kan zijn en beschikken daarom over een mobiele (huur)douche. Zo kunt u gewoon thuis blijven douchen en bent u niet afhankelijk van uw familie of buren.

Dé Badkamer installateur van Groningen

Wanneer u heeft besloten om een nieuwe badkamer te laten installeren door ReWo & de Jong, kunt u altijd contact met ons opnemen. Dit kan via het contactformulier of via ons e-mailadres. Ook kunt u ons altijd bellen op het nummer 0598 43 21 86. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u. Woonachtig in provincie Groningen? Dan komen wij altijd bij u langs zonder voorrijkosten.

Contact opnemen

Badkamer installeren Rewo en de Jong

Onze specialisten zorgen ervoor dat u kunt genieten van de perfecte badkamer

Badkamer installeren Rewo & de Jong

 

 

 

 

Telefoonnummer ReWo & de Jong0598 - 432186
E-mailadres ReWo & de Jonginfo@rewo-dejong.nl

'Nieuwe badkamer met service'

Badkamer laten installeren?

Waterontharders tegen kalkaanslag

Telefoonnummer ReWo & de Jong0598 - 432186
E-mailadres ReWo & de Jong

info@rewo-dejong.nl

Installatiebedrijf Drenthe

✓ 24-uur storingservice
Flexibel
Levert hoge kwaliteit
Lage prijzen

Sanitair Rewo & de JongInstallatiebedrijf Rewo & de JongZonnepanelen SiddeburenRewo & de Jong SiddeburenZonnepanelen
menu
ReWo en De Jong installatie