• Flexibel
  • Levert hoge kwaliteit
  • Lage prijzen

Installatie van badkamers en sanitaire voorzieningen

check_circle 24-uur storingservice
check_circle Betaalbare prijzen
check_circleMeer dan 15 jaar ervaring

Hulp nodig met de installatie van sanitaire voorzieningen in badkamers en wc's

Wij helpen u graag met de installatie van sanitaire voorzieningen in badkamers en wc's. Naast de installatie doen wij nog meer. Zo kunnen wij uw hele badkamer verzorgen, van het leidingwerk tot aan het tegelwerk, bieden wij badkamers aan van leverancier Simon de Haas in Groningen en beschikken wij eventueel over een mobiele (huur)douche.

Vrijblijvend afspraak maken

Badkamer installeren door ReWo & de Jong

Nieuwe badkamer installeren in Groningen

Een badkamer installatie is een ingewikkeld project. Wanneer het gaat om een compleet nieuwe badkamer, dan komt er meer kijken dan alleen de installatie van sanitair. Denk maar eens aan het leidingwerk, de betegeling of het plaatsen van wanden. Wij kunnen al deze werkzaamheden vakkundig uitvoeren, zodat u kunt genieten van een perfecte badkamer.

'Wilt u zelf uw badkamer installeren, maar kunt u bijvoorbeeld wel wat hulp gebruiken bij het leidingwerk? Ook dan kunnen wij u helpen en eventueel adviseren over praktische zaken. '

Dé Badkamer installateur van Groningen

Wanneer u heeft besloten om een nieuwe badkamer te laten installeren door ReWo & de Jong, kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze voorkeur gaat uit naar bellen op het nummer 0598 – 432186. Woonachtig in provincie Groningen? Dan komen wij altijd bij u langs zonder voorrijkosten.

Badkamer installeren Rewo en de Jong

Badkamer laten installeren?

Onze specialisten zorgen ervoor dat u kunt genieten van de perfecte badkamer.

Op zoek naar een nieuwe badkamer?

Is uw oude badkamer toe aan vervanging? Maar heeft u nog geen nieuwe badkamer gevonden? Wij bieden u ook nieuwe badkamers aan in verschillende stijlen. Of u nu een strakke of klassieke badkamer wilt, wij hebben het allemaal. Voor ieder is dus wat wils. Wij bieden ook badkamers aan van de leverancier Simon de Haas in Groningen. Zo hebben wij al vele badkamers van Simon de Haas geïnstalleerd. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen!

Vrijblijvend afspraak maken

 

Altijd extra sanitaire service tijdens de badkamer installatie

Wanneer uw badkamer wordt verbouwd kan het voorkomen dat u tijdelijk niet gebruik kunt maken van uw douche. Wij begrijpen dat dit voor u erg vervelend kan zijn en beschikken daarom over een mobiele (huur)douche. Zo kunt u gewoon thuis blijven douchen en bent u niet afhankelijk van uw familie of buren.

Bent u op zoek naar een installateur voor gas, water en elektra in uw woning?

Neem contact met ons op

© ReWo & De Jong  | algemene voorwaarden | privacy policy