• Flexibel
  • Levert hoge kwaliteit
  • Lage prijzen

Gasleiding vernieuwen, verleggen of afsluiten in Groningen

check_circle 24-uur storingservice
check_circle Betaalbare prijzen
check_circleMeer dan 15 jaar ervaring

Een veilige gasleiding met ReWo & De Jong

Bent u aan het verhuizen of verbouwen en wilt u een gasleiding laten vernieuwen, verleggen of juist afsluiten? Dan laat u dit zorgvuldige project natuurlijk over aan een specialist. Gas is een zeer ontbrandbaar product het is daarom ook zaak dat er erg nauwkeurig wordt gewerkt. Een gaslekkage kan namelijk zeer gevaarlijk zijn en u zit niet te wachten op verstikking of een ontploffing. Met onze jarenlange ervaring zijn we u graag van dienst. Kwaliteit gaat bij ReWo & De Jong voor alles.

Vrijblijvend afspraak maken

Gasleidingen aanleggen door Rewo & de Jong

De diensten van ReWo & De Jong

Op internet zijn een hoop instructies te vinden over het aanpassen van een gasleiding. Bent u niet zo zeker van uw zaak of loopt u al tegen dingen aan in de voorbereiding? Twijfel dan niet en schakel een vakman in. De ervaren monteurs van ReWo & De Jong helpen u graag met:

Onze monteurs kunnen dit binnenshuis voor u realiseren.

Vrijblijvend afspraak maken

Persoonlijke aanpak en kwaliteit

Vaak kunnen wij meer voor u betekenen dan u denkt. Met ons deskundige en flexibele team kijken we graag met u mee en adviseren we u waar nodig. Heeft u vragen en/of opmerkingen over wat wij voor u kunnen doen, dan kunt u contact opnemen met 0598 43 21 86 of 06 450 08 191. Voor meer informatie kunt ook het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Gasleiding laten vernieuwen, verleggen of afsluiten?

Onze monteurs kunnen dit binnenshuis voor u realiseren.

De Monteur voor alle gas werkzaamheden in Groningen

Voor het verplaatsen of weghalen van uw gasmeter verwijzen wij u naar www.mijnaansluitingen.nl. Daar kunt u zelf een aanvraag doen en afspraken maken met uw gas/water en/of elektriciteitsleverancier.

Bent u op zoek naar een installateur voor gas, water en elektra in uw woning?

Neem contact met ons op

© ReWo & De Jong  | algemene voorwaarden | privacy policy