Installatiebedrijf  ReWo & de Jong is sinds januari 2009 in Siddeburen, Groningen gevestigd en werkzaam in de 3 noordelijke provincies. Het bedrijf wordt gerund door Renger Woltjer (eigenaar). Wij voeren onze werkzaamheden uit in nauw overleg, zodat precies duidelijk is wat wij doen en wat ú wilt. Daarnaast houden wij van korte lijnen en werken wij flexibel. Het allesomvattende motto luidt: kwaliteit voor alles.

Zonnepanelen installerenReWo & De JongDak GroningenDakkapel SiddeburenCV installatieInstallatie zonnepanelen Groningen

 

Sitemap

ReWo & De Jong

Kugelslaan 3a

9628 TK, Siddeburen

Koperwerken en zinkwerken in Groningen

ReWo & De Jong helpt u bij het plaatsen en restaureren

Bent u op zoek naar een installatiebedrijf wat koperwerken en zinkwerken voor u regelt? Installatiebedrijf ReWo & De Jong heeft jarenlange ervaring en gaat dan ook graag de uitdaging met u aan. Wij denken met u mee, zijn erg flexibel en hebben een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Onze ruime ervaring brengt een hoop deskundigheid met zich mee, wij weten wat we doen en wij doen het goed!

Dé installateur voor al uw zinkwerk en koperwerk in Groningen

Zowel zink als kopen zijn in veel woningen te vinden. Koperdakgoten en zinkdakgoten zijn bijvoorbeeld erg populair. beiden materialen zijn duurzaam en gaan lang mee. Bovendien is zinkwerk en koperwerk erg mooi. Wij zijn als installateurs van koperwerk en zinkwerk beschikbaar in heel Groningen, zonder voorrij kosten!

Koper- en zinkwerk ReWo & de Jong Siddeburen

Zinkwerken door ReWo & De Jong

Zink wordt door zijn betrouwbare en duurzame karakter al lang gebruikt als materiaal in de bouw. Omdat het er mooi uitziet, milieuvriendelijk is en zelfs na een lange levensduur nog is her te gebruiken, is het een populair product voor opvallende ontwerpen. Zink wordt veelal gebruikt voor dakgoten, omdat het geschikt is regenwater goed af te voeren. Zo heeft u geen last van lekkages en schade.

Onze deskundigheid op het gebied van zinkwerken kunt u onder andere inzetten bij:

Ook als u hulp nodig heeft voor eventuele onderhoud of reparaties helpen wij u graag, of het om zinkdakgoot of een zinkregenpijp gaat. Neem gerust contact met ons op, wij kunnen met al uw zinkwerk in Groningen helpen. 

Koperwerken in Groningen

Ook voor koperwerken bent u bij ReWo & De Jong aan het juiste adres. Koper is een extreem duurzaam bouwmateriaal en is gemakkelijk te verwerken. Hierdoor, en door zijn opvallende uiterlijk, wordt het vaak gebruikt in de huidige moderne architectuur.

Wilt u koper toevoegen aan uw huis? Dan kan ReWo & De Jong u helpen met:

Al het koperwerk maken wij voor u op maat. Heeft u iemand nodig voor herstelreparaties aan uw koperwerk? Schroom dan niet om contact op te nemen met de installateur van ReWo & De Jong.

Snel contact en informatie bij ReWo & De Jong

Neem gerust contact met ons op, ook voor al uw andere koperwerken en zinkwerken. Wij kijken graag wat wij voor u kunnen betekenen. Woont u in de provincie Groningen, dan betaalt u geen voorrijkosten. Bel ons nu op het telefoonnummer 0598 - 432186 of vul het contactformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact opnemen


Door jarenlange ervaring leveren wij goede kwaliteit

Koper- & zinkwerk Rewo & de Jong  

 

 

 

Telefoonnummer ReWo & de Jong0598 - 432186
E-mailadres ReWo & de Jonginfo@rewo-dejong.nl

'koper- en zinkwerk op maat'

Koper en zinkwerk laten plaatsen of restaureren?

Waterontharders tegen kalkaanslag

Telefoonnummer ReWo & de Jong0598 - 432186
E-mailadres ReWo & de Jong

info@rewo-dejong.nl

Installatiebedrijf Drenthe

✓ 24-uur storingservice
Flexibel
Levert hoge kwaliteit
Lage prijzen

Sanitair Rewo & de JongInstallatiebedrijf Rewo & de JongZonnepanelen SiddeburenRewo & de Jong SiddeburenZonnepanelen
menu
ReWo en De Jong installatie