Installatiebedrijf  ReWo & de Jong is sinds januari 2009 in Siddeburen, Groningen gevestigd en werkzaam in de 3 noordelijke provincies. Het bedrijf wordt gerund door Renger Woltjer (eigenaar). Wij voeren onze werkzaamheden uit in nauw overleg, zodat precies duidelijk is wat wij doen en wat ú wilt. Daarnaast houden wij van korte lijnen en werken wij flexibel. Het allesomvattende motto luidt: kwaliteit voor alles.

Zonnepanelen installerenReWo & De JongDak GroningenDakkapel SiddeburenCV installatieInstallatie zonnepanelen Groningen

 

Sitemap

ReWo & De Jong

Kugelslaan 3a

9628 TK, Siddeburen

Installatiebedrijf Groningen | Rewo & de Jong Installaties

Woont u in Groningen of de omgeving van Groningen? En bent u opzoek naar een installatiebedrijf? ReWo & de Jong installaties is het installatiebedrijf van Groningen. Wij helpen u bij het installeren van uw nieuwe cv-ketel, van gas, water en licht in uw woning en voor het aanleggen en installeren van verschillende leidingen. Kwaliteit en betrouwbaarheid staat bij ons voorop, u mag er dus op vertrouwen dat uw klussen goed uitgevoerd worden.  Aarzel niet en neem direct vrijblijvend contact op met onze ervaren installateurs.

Waarom u kiest voor Rewo & de Jong installaties

ReWo Montage is sinds januari 2009 in Siddeburen gevestigd en werkzaam in de 3 noordelijke provincies (Groningen, Friesland en Drenthe). Sinds 1 december 2014 heeft ReWo Montage de kans gekregen om uit te breiden en heeft na goed overleg De Jong installaties overgenomen. Om de vertrouwde naam niet te laten verdwijnen is deze behouden en heet ReWo Montage sinds 1 december 2014 ReWo & De Jong installaties.

Het bedrijf wordt gerund door Renger Woltjer (eigenaar) en 5 medewerkers. Renger heeft voor die tijd al veel ervaring opgedaan bij diverse installatiebedrijven. Bij ReWo & De Jong werken we vanuit het allesomvattende motto: kwaliteit voor alles. Kortom Rewo & de Jong installatie is het installatiebedrijf van Groningen.

De service staat voorop

Wij staan voor deskundigheid, flexibiliteit en een persoonlijke aanpak. Wij gaan graag met u in gesprek en denken met u mee voor de oplossingen. Kwaliteit leveren gaat voor ons boven alles. Heeft u vragen en/of opmerkingen over wat wij voor u kennen betekenen, dan kunt u contact opnemen met 0598 43 21 86 of 06 450 08 191. Voor meer informatie kunt ook het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Heeft u vragen over installatiemogelijkheden? Stel ze dan gerust!

energy

Telefoonnummer ReWo & de Jong 0598 - 432186
E-mailadres ReWo & de Jong info@rewo-dejong.nl

'Hét installatiebedrijf uit Groningen'

Neem contact op!

Waterontharders tegen kalkaanslag

Telefoonnummer ReWo & de Jong 0598 - 432186
E-mailadres ReWo & de Jong info@rewo-dejong.nl

24-uur storingservice
flexibel
leveren van hoge kwaliteit
lage prijzen

Sanitair Rewo & de JongInstallatiebedrijf Rewo & de JongZonnepanelen SiddeburenRewo & de Jong SiddeburenZonnepanelen
menu
ReWo en De Jong installatie