Installatiebedrijf  ReWo & de Jong is sinds januari 2009 in Siddeburen, Groningen gevestigd en werkzaam in de 3 noordelijke provincies. Het bedrijf wordt gerund door Renger Woltjer (eigenaar). Wij voeren onze werkzaamheden uit in nauw overleg, zodat precies duidelijk is wat wij doen en wat ú wilt. Daarnaast houden wij van korte lijnen en werken wij flexibel. Het allesomvattende motto luidt: kwaliteit voor alles.

Zonnepanelen installerenReWo & De JongDak GroningenDakkapel SiddeburenCV installatieInstallatie zonnepanelen Groningen

 

Sitemap

ReWo & De Jong 

Bezoekadres:

Kugelslaan 1c
9628 TK
Siddeburen

Zoekt u een installateur in Groningen?

ReWo & De Jong is uw totaalinstallateur

Woont u in Groningen en bent u op zoek naar een installateur voor al uw klussen? ReWo & De Jong helpt u bij het installeren van uw nieuwe cv-ketel, van gas, water en licht in uw woning en voor het aanleggen en installeren van verschillende leidingen. Kwaliteit en betrouwbaarheid in onze service staat bij ons voorop, u mag er dus op vertrouwen dat uw klussen goed uitgevoerd worden. Schroom niet en neem direct contact op met onze ervaren installateurs.

De diensten van ReWo & De Jong

De installateurs van ReWo & De Jong staan in Groningen en omgeving klaar voor deskundig advies. Met onze 24-uurs storingsservice hoeft u nooit lang met een probleem te zitten. Ook voor installatiemateriaal hoeft u niet te zorgen: wij hebben alles in huis om uw probleem op te lossen.
U kunt ons bellen voor onder andere:

Over ReWo & De Jong

ReWo & De Jong bestaat sinds 2009 en wordt tegenwoordig gerund door eigenaar Renger Woltjer, in samenwerking met vijf medewerkers. Ons installatiebedrijf in Groningen is flexibel, levert hoge kwaliteit, denkt mee met klanten en hanteert lage prijzen. Hiermee onderscheiden we ons van de concurrent en kunt u met een gerust hart op ons vertrouwen.

Bent u op zoek naar een totaalpakket en een 24-uursstoringsservice? Wij helpen u graag! Gebruik ons contactformulier of neem snel contact op met de professionele medewerkers van ReWo & De Jong in Groningen. Wij staan klaar voor installatie en deskundig advies.

Heeft u vragen over installatiemogelijkheden? Stel ze dan gerust!

energy

Telefoonnummer ReWo & de Jong0598 - 432186
E-mailadres ReWo & de Jonginfo@rewo-dejong.nl

'Hét installatiebedrijf uit Groningen'

Neem contact op!

Waterontharders tegen kalkaanslag

Telefoonnummer ReWo & de Jong0598 - 432186
E-mailadres ReWo & de Jong

info@rewo-dejong.nl

 

✓ 24-uur storingservice
Flexibel
Levert hoge kwaliteit
Lage prijzen

Sanitair Rewo & de JongInstallatiebedrijf Rewo & de JongZonnepanelen SiddeburenRewo & de Jong SiddeburenZonnepanelen
menu
ReWo en De Jong installatie