Installatiebedrijf  ReWo & de Jong is sinds januari 2009 in Siddeburen, Groningen gevestigd en werkzaam in de 3 noordelijke provincies. Het bedrijf wordt gerund door Renger Woltjer (eigenaar). Wij voeren onze werkzaamheden uit in nauw overleg, zodat precies duidelijk is wat wij doen en wat ú wilt. Daarnaast houden wij van korte lijnen en werken wij flexibel. Het allesomvattende motto luidt: kwaliteit voor alles.

Zonnepanelen installerenReWo & De JongDak GroningenDakkapel SiddeburenCV installatieInstallatie zonnepanelen Groningen

 

Sitemap

ReWo & De Jong

Kugelslaan 3a

9628 TK, Siddeburen

Het installatiebedrijf in Drenthe | ReWo & De Jong

ReWo & De Jong: Voor al uw installatiewerkzaamheden in Drenthe en omstreken

Heeft u een professional nodig voor het in installeren van uw CV ketel en woont u in Drenthe en omgeving ? Of wilt u graag gas, water en licht laten aanleggen in uw woning? Rewo & De Jong is hét installatiebedrijf in Drenthe die u kan helpen met al uw verschillende installatiewerkzaamheden. Bij ons gaat kwaliteit voor alles! Kwaliteit is voor ons het belangrijkste. Daarnaast zijn wij ook áltijd bereikbaar door onze 24-uurs storingsservice. Ook hoeft u niet zelf voor het installatiemateriaal te zorgen, wij regelen alles en hebben alle benodigde spullen klaar liggen. Wat voor installatieklus het ook is, Rewo & de Jong is het installatiebedrijf wat alles voor u kan regelen. Met de aanwezige deskundigheid staan onze installateurs altijd voor u klaar.

Installatie Rewo en de Jong Groningen

 

De diensten van installatiebedrijf ReWo & De Jong:

Onze installateurs in Drenthe helpen u graag bij al uw klussen, groot of klein. U kunt bij ons terecht voor:

Eerlijk en deskundig advies

We zijn bij Rewo & de Jong meer dan alleen een installatiebedrijf die werkzaam is in Drenthe. Want naast al onze installatiediensten, kunnen wij u ook helpen met deskundig advies. Voor alle problemen die zich voordoen rondom installatie kunt u bij ons terecht. Wij werken samen met verschillende professionele bedrijf, wat ervoor zorgt dat wij u zo goed mogelijk advies kunnen geven over verschillende onderwerpen. Zo werken wij onder andere samen met:

Ontkalking met een waterontharder

Wilt u ook uw water op een makkelijke manier ontkalken? Dan hebben wij dé ideale oplossing voor u: de waterontharder. Met een waterontharder heeft u nooit meer last van “hard” water, dankzij de ontkalkende eigenschappen zorgt het apparaat ervoor dat u altijd van “zacht” water kan genieten. Bovendien bespaart u ook nog eens een hoop geld, wie wil dat nou niet?  

Over ReWo & De Jong

ReWo & De Jong bestaat sinds 2009 en wordt tegenwoordig gerund door eigenaar Renger Woltjer, in samenwerking met vijf medewerkers. Ons installatiebedrijf in Groningen is flexibel, levert hoge kwaliteit, denkt mee met klanten en hanteert lage prijzen. Hiermee onderscheiden we ons van de concurrent en kunt u met een gerust hart op ons vertrouwen.

Contact opnemen met hét Installatiebedrijf in Drenthe

Bent u op zoek naar een goed installatiebedrijf die werkzaam is in heel Noord Nederland? En wilt u meteen iets laten installeren door ReWo & De Jong? Of wilt u vooraf nog wat meer informatie over onze verschillende werkzaamheden? Neem dan contact met ons op om alle opties te bespreken.

Wij staan altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden of deskundig advies te geven. Bel ons daarom gerust op het nummer 0598 - 432186. Naast bellen kunt u ook een mailtje sturen naar info@rewo-dejong.nl of het contactformulier invullen. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Heeft u vragen over installatiemogelijkheden? Stel ze dan gerust!

energy

Telefoonnummer ReWo & de Jong0598 - 432186
E-mailadres ReWo & de Jonginfo@rewo-dejong.nl

'Hét installatiebedrijf uit Groningen'

Neem contact op!

Waterontharders tegen kalkaanslag

Telefoonnummer ReWo & de Jong0598 - 432186
E-mailadres ReWo & de Jong

info@rewo-dejong.nl

Installatiebedrijf Drenthe

✓ 24-uur storingservice
Flexibel
Levert hoge kwaliteit
Lage prijzen

Sanitair Rewo & de JongInstallatiebedrijf Rewo & de JongZonnepanelen SiddeburenRewo & de Jong SiddeburenZonnepanelen
menu
ReWo en De Jong installatie