• Flexibel
  • Levert hoge kwaliteit
  • Lage prijzen

Waterontharder kopen in Groningen

check_circle 24-uur storingservice
check_circle Betaalbare prijzen
check_circleMeer dan 15 jaar ervaring

Welke waterontharder voor u?

Een waterontharder kopen in Groningen is zeker geen overbodige luxe. In de provincie Groningen ligt de waterhardheid tussen de 8 dH en 12,5 dH. dH staat voor Deutsche Härte en geeft het aantal gram kalk aan in het water per m3. 1 dH staat voor 17,8 gram kalk. In Groningen is het water tamelijk hard tot behoorlijk hard. Het kan dus best zijn dat u in Groningen veel last hebt van kalk in uw apparaten. Ook in Friesland kunt u hier last van hebben. In Friesland ligt de dH tussen de 5,9 en 9,7, dit verschilt per gemeente. Naast Friesland en Groningen, kunt u als inwoner van Drenthe ook behoefte hebben aan een waterontharder. In Drenthe ligt de waterhardheid rond 8 dH. Wilt u hier wat aan doen? Dan is een waterontharder een geschikte oplossing.

Op zoek naar een waterontharder voor bij u thuis in Groningen, Friesland of Drenthe? Wij bieden twee soorten aan. De coneco micro (11L) voor een klein tot gemiddeld huishouden en de coneco flex (20L) voor een gemiddeld huishouden.

navigeren door de afbeeldingen kan met de pijltjes toetsen
Coneco micro (11L)
Coneco micro (11L)

Beide waterontharders zijn compacte modellen die werken op elektriciteit. En gebruik maken van zout. 

Voor zout kunt u ook bij on terrecht. Wij kunnen zakken van 15 kg leveren.

Waterontharder kopen?

Wanneer u ervoor kiest om meer informatie op te vragen, komen wij bij u langs bij u thuis in Groningen, Friesland of Drenthe om te kijken waar wij de waterontharder kunnen installeren (maar ook om de definitieve prijs te beslissen). Daarna bespreken wij hoe we verder te werk gaan en wanneer wij de waterontharder gaan installeren.

Contact opnemen over de mogelijkheden van een waterontharder

Meer weten over de mogelijkheden van de wateronderharders van ReWo & De Jong? Vul dan het formulier in of neem contact met ons op. We hebben veel ervaring met waterontharders dus vertellen u graag meer over de mogelijkheden bij u thuis in Groningen.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Waarom een waterontharder kopen?

Een waterontharder kopen is een uitstekende oplossing voor het voorkomen van kalkproblemen, vooral wanneer u woont in provincies waar het water tamelijk tot behoorlijk hard is, zoals in Groningen, Friesland en Drenthe. Nadat uw waterontharder geïnstalleerd is, heeft u geen last meer van kalkaanslag in uw keuken, badkamer en andere natte ruimtes. Daarnaast heeft u door het zachte water ook minder zeep voor uw wasmachine nodig en gebruikt u minder shampoo om zacht haar te krijgen.

Daarnaast heeft het gebruik van een waterontharder nog vele andere voordelen:

Kort samengevat: U heeft er minder werk van en daarom weer meer vrije tijd. Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact op nemen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Bespaar €275,- per jaar met een waterontharder.

Wat is een Waterontharder?

Waterontharders zorgen ervoor dat zogenaamd 'hard water' omgezet wordt in 'zacht water'. Dit gebeurt door het kalkgehalte van het water te verminderen. Het grootste gedeelte van de waterontharders doen dat door middel van ionenuitwisseling. Een alternatief is ontharding door middel van omgekeerde osmose of elektromagnetisme. 

Het is ontstaan officieel rond het jaar 1900. De techniek is in de 20e eeuw veel verbeterd, maar het principe is hetzelfde gebleven. Het heeft wel meer functies gekregen. Het zacht maken van water en het opwekken van groene energie zijn daar voorbeelden van.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een installateur voor gas, water en elektra in uw woning?

Neem contact met ons op

© ReWo & De Jong  | algemene voorwaarden | privacy policy