• Flexibel
  • Levert hoge kwaliteit
  • Lage prijzen

Duurzame cv ketel laten plaatsen | Siddeburen, Groningen

check_circle 24-uur storingservice
check_circle Betaalbare prijzen
check_circleMeer dan 15 jaar ervaring

Beëindiging service/onderhoud en contracten aan cv-ketels per 1 januari 2023

Voor het plaatsen van een cv ketel kunt u terecht bij Rewo en de Jong Installatie. Wij bieden de beste Nefit cv ketels. Daarnaast helpen we u ook graag met service en onderhoud voor uw cv ketel.

Laat uw cv ketel vervangen door ReWo & De Jong Groningen

Een CV-ketel is het hart van uw huis. Om warm te kunnen wonen en leven is het dus belangrijk dat deze naar behoren werkt. In de regel is het zo dat een CV-ketel om de 12 tot 15 jaar vervangen moet worden.

Weet u nog niet zeker of uw oude CV installatie vervangen moet worden? Bedenk dan dat u op lange termijn veel geld kunt besparen door een moderner model CV-Ketel te laten installeren. Oudere CV installaties zijn namelijk vaak inefficiënt in gas verbruiken. De nieuwere modellen hebben daarentegen vaak een hoger rendement. Dit hogere rendement is goed voor het milieu maar levert ook zeker een kostenbesparing op.

Contact opnemen

CV-ketel nefit proline

De specialist in CV-Ketels Groningen

Bij ReWo & De Jong Groningen zijn wij specialist op gebied van CV-ketels. Voor het vervangen, installeren en het onderhoud van uw cv ketel kunt u dus bij ons terecht. Wanneer u een storing heeft komt één van onze monteurs binnen 24 uur bij u langs om u te helpen.

Service en Onderhoud

Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel en wij voorzien u daarom van een ketel met hoge kwaliteit. Door regelmatig uw ketel te laten controleren verkleint u de kans op storingen en verlengt u de levensduur. Onze ketels gaan langer mee door periodieke onderhoudsservice. Wij houden dit voor u in de gaten zodat u er zelf geen omkijken naar heeft. Waarom is regelmatig onderhoud nodig?

Nieuwe CV-Ketel goedkoop en snel geregeld

Voor de vervanging en onderhoud van uw CV-ketel belt u snel naar: 0598 43 21 86
Meer informatie? Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

CV-ketel laten vervangen?

Duurzame CV-ketel met lange levensduur.

CV-Ketel laten vervangen

Is uw CV–ketel aan vervanging toe? Maak dan gebruik van onze actie. U bespaart op aanschaf maar ook op energiekosten door deze extra zuinige A label pomp. In combinatie met een slimme thermostaat van Nefit.

Contact opnemen

 

Vervangen van uw CV-ketel - Welk type?

Voordat u kunt bepalen welke CV-ketel het meest geschikt is voor u, is het belangrijk om in de toekomst te kijken. Bent u bijvoorbeeld van plan uw badkamer in de toekomst te verbouwen en kiest u voor een extra bad? Dan heeft u waarschijnlijk behoefte aan een andere CV-ketel dan wanneer de situatie ongewijzigd blijft. 

CV-ketels worden opgedeeld in een Comfort Waarde klasse (CW). Deze klassen lopen van CW 1 tot en met CW 6. Hoe hoger de waarde, des te beter de kracht van de CV ketel. Zo kunt u bij een CW 6 ketel verschillende warm water punten tegelijk gebruiken, terwijl dit bij CW 3 ketels niet mogelijk is. Hulp nodig bij de keuze voor de kracht van uw CV-ketel? Onze specialisten vertellen u graag meer.

Bent u op zoek naar een installateur voor gas, water en elektra in uw woning?

Neem contact met ons op

© ReWo & De Jong  | algemene voorwaarden | privacy policy