Installatiebedrijf  ReWo & de Jong is sinds januari 2009 in Siddeburen gevestigd en werkzaam in de 3 noordelijke provincies. Het bedrijf wordt gerund door Renger Woltjer (eigenaar). Wij voeren onze werkzaamheden uit in nauw overleg, zodat precies duidelijk is wat wij doen en wat ú wilt. Daarnaast houden wij van korte lijnen en werken wij flexibel. Het allesomvattende motto luidt: kwaliteit voor alles.

Zonnepanelen installeren ReWo & De Jong Dak Groningen Dakkapel Siddeburen CV installatie Installatie zonnepanelen Groningen

 

Sitemap

 ReWo & De Jong : Kugelslaan 3a 9628 TK, Siddeburen

Service en onderhoud aan uw CV ketel 

Wij plaatsen niet alleen ketels maar bieden ook service en onderhoud of komen voor het verhelpen storingen. Deze service en onderhoud bieden wij in twee vormen:

  1. Onderhoud CV ketel;
  2. Service / onderhoudscontract CV ketel.

Onderhoud CV ketel

Wij nemen dan 1 keer in de 18 maanden contact met u op om een afspraak te maken voor een onderhoudsbeurt, geheel vrijblijvend.  De onderhoudsbeurt kost dan €65,- inclusief BTW exclusief de materialen/onderdelen die zijn gebruikt voor onderhoud.

Mocht u storing krijgen kunt u altijd bellen en verhelpen wij deze. De kosten hiervoor zijn dan de manuren exclusief de materialen/onderdelen die zijn gebruikt voor het verhelpen van de storing.

Service en Onderhoudscontract CV ketel

Een onderhoudscontract kost €80, - inclusief BTW per jaar, exclusief de materialen/onderdelen die zijn gebruikt voor het onderhoud. De ketel mag bij dit contract niet ouder zijn dan 10 jaar. Wij komen dan 1 keer in de 18 maanden langs om onderhoud te plegen aan uw ketel. U betaalt geen reiskosten en kunt ons altijd bellen voor storingen. Bij storingen betaalt u alleen de materialen/onderdelen die zijn gebruikt om de storing te verhelpen.

Heeft uw CV-ketel onderhoud nodig?

Heeft u interesse in een onderhoudsbeurt van uw CV ketel belt u snel naar: 0598 43 21 86
Meer informatie? Vul het  contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Duurzame CV-ketel met lange levensduur.

CV-ketel Rewo & de Jong

 

 

 

 

 

Telefoonnummer ReWo & de Jong 0598 - 432186
E-mailadres ReWo & de Jong info@rewo-dejong.nl

‘’Kwaliteit voor alles’’

CV-ketel laten vervangen?

Waterontharders tegen kalkaanslag

Sanitair Rewo & de JongInstallatiebedrijf Rewo & de JongZonnepanelen SiddeburenRewo & de Jong SiddeburenZonnepanelen
menu
ReWo en De Jong installatie