Installatiebedrijf  ReWo & de Jong is sinds januari 2009 in Siddeburen, Groningen gevestigd en werkzaam in de 3 noordelijke provincies. Het bedrijf wordt gerund door Renger Woltjer (eigenaar). Wij voeren onze werkzaamheden uit in nauw overleg, zodat precies duidelijk is wat wij doen en wat ú wilt. Daarnaast houden wij van korte lijnen en werken wij flexibel. Het allesomvattende motto luidt: kwaliteit voor alles.

Zonnepanelen installerenReWo & De JongDak GroningenDakkapel SiddeburenCV installatieInstallatie zonnepanelen Groningen

 

Sitemap

ReWo & De Jong

Kugelslaan 3a

9628 TK, Siddeburen

Het installatiebedrijf van Groningen | ReWo & De Jong

Installatiebedrijf ReWo & De Jong voor al uw installatiewerkzaamheden

Woont u in Groningen en wilt u uw CV ketel laten installeren? Of bent u op zoek naar een installateur voor gas, water en licht in uw woning? Wij zijn het installatiebedrijf uit Groningen voor allerlei verschillende installatiewerkzaamheden. Kwaliteit gaat bij ons voor alles! Bij klusjes in de provincie Groningen betaalt u geen voorrijkosten. U kunt ons altijd bereiken met onze 24-uurs storingsservice. Voor installatiemateriaal hoeft u ook niet te zorgen, wij hebben alles al in huis. Kies voor al uw installatieklussen voor Rewo & de Jong. Onze installateurs staan met hun deskundigheid écht voor u klaar.Installatie Rewo en de Jong Groningen

Diensten van ReWo & De Jong:

Als installateurs in Groningen kunnen wij bij al uw klussen helpen, groot of klein.

Wij geven u advies

ReWo & De Jong is meer dan zomaar een installatiebedrijf in Groningen. Naast onze installatiediensten geven wij u ook graag deskundig advies. Onze installateurs helpen u graag bij problemen die te maken hebben met installatie. Wij werken samen met verschillende professionele bedrijven, waardoor wij u zo goed mogelijk advies kunnen geven op verschillende vlakken. Deze bedrijven zijn onder andere Simon de Haas, leverancier van badkamers, en Intech-energy voor zonnepanelen.

Aardbevingsschade (compensatieregeling)

De afgelopen jaren is Groningen flink opgeschud door aardbevingen, letterlijk en figuurlijk. Helaas hebben hierdoor veel panden aardbevingsschade opgelopen. In het hersteltraject is er ook de ruimte voor het aanpakken van de installaties. Wij streven naar duurzame installatie oplossingen voor de waardevermeerdering van uw woning. De installateurs van Rewo en de Jong installatie kunnen hierbij veel voor u betekenen.

Omdat er veel offerte aanvragen worden gedaan en wij hier veel tijd in steken, moeten wij helaas een vergoeding vragen voor het maken een offerte. De vergoeding die wij vragen is €100,- per offerte. Dit bedrag wordt bij uitvoering van de offerte verrekend. Wij hopen op uw begrip.

Ontkalking met een waterontharder

Een waterontharder is een ideaal apparaat dat ervoor zorgt dat u kunt genieten van 'zachter' water. Een ander voordeel is dat het uiteindelijk ook geld bespaart, wie wil dat nou niet?  

Contact opnemen met ReWo & De Jong, hét Installatiebedrijf in Groningen

Bent u op zoek naar een goed installatiebedrijf in Groningen en wilt u meteen iets laten installeren door ReWo & De Jong? Of wilt u meer informatie over onze werkzaamheden? Neem dan gerust contact met ons op.

Wij staan altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden of deskundig advies te geven. U kunt ons gerust bellen op het nummer 0598 – 432186. Ook kunt u een mailtje sturen naar info@rewo-dejong.nl of het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact opnemen

Heeft u vragen over installatiemogelijkheden? Stel ze dan gerust!

energy

Telefoonnummer ReWo & de Jong0598 - 432186
E-mailadres ReWo & de Jonginfo@rewo-dejong.nl

'Hét installatiebedrijf
uit Groningen'

Neem contact op!

Waterontharders tegen kalkaanslag

Telefoonnummer ReWo & de Jong0598 - 432186
E-mailadres ReWo & de Jong

info@rewo-dejong.nl

Installatiebedrijf Drenthe

✓ 24-uur storingservice
Flexibel
Levert hoge kwaliteit
Lage prijzen

Sanitair Rewo & de JongInstallatiebedrijf Rewo & de JongZonnepanelen SiddeburenRewo & de Jong SiddeburenZonnepanelen
menu
ReWo en De Jong installatie