• Flexibel
  • Levert hoge kwaliteit
  • Lage prijzen

Nieuwe badkamer laten zetten bij ReWo & de Jong

check_circle 24-uur storingservice
check_circle Betaalbare prijzen
check_circleMeer dan 15 jaar ervaring

Een nieuwe badkamer plaatsen door specialisten?

Is uw huidige badkamer oud en wilt u deze graag vervangen? Maar vindt u het moeilijk om een nieuwe badkamer te vinden die goed bij de rest van uw woning past? Wij bieden u ook nieuwe badkamers aan in verschillende stijlen. Of u nu een strakke of klassieke badkamer wilt, wij hebben het allemaal. Voor ieder is dus wat wils.

Contact opnemen

ReWo & De Jong

De installatie van een nieuwe badkamer

De keuze gemaakt voor één van onze mooie nieuwe badkamers? Wij installeren de nieuwe badkamer van onze leverancier Simon de Haas graag voor u. Eerst zullen wij de oude badkamer slopen op een manier waarop de rest van uw huis niet vies wordt. Hierna wordt al het leidingwerk, metselwerk en tegelwerk gedaan. Wij zullen al onze handelingen met u overleggen zodat u aan het einde helemaal tevreden bent.

Contact opnemen

Wat kunt u nu doen?

Wanneer u heeft besloten om een nieuwe badkamer te laten installeren door ReWo & de Jong, kunt u altijd contact met ons opnemen. Dit kan via het contactformulier of via ons e-mailadres. Ook kunt u ons altijd bellen op het nummer 0598 43 21 86. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Neem contact op

Heeft u vragen over installatiemogelijkheden? Stel ze dan gerust!

Wij maken het u zo gemakkelijk mogelijk

Bij het vervangen van uw oude badkamer voor een nieuwe badkamer komen ook wel eens moeilijkheden kijken. Zo is het mogelijk dat u uw douche tijdelijk niet kunt gebruiken, omdat deze wordt verbouwd. Dit is erg vervelend. Gelukkig biedt ReWo & de Jong hier een oplossing voor! Wij verhuren mobiele huurdouches die u kunt gebruiken terwijl wij de douche aan het verbouwen zijn. Hierdoor hoeft u niet naar de buren toe om te douchen, maar kunt u lekker thuis blijven.

Bent u op zoek naar een installateur voor gas, water en elektra in uw woning?

Neem contact met ons op

© ReWo & De Jong  | algemene voorwaarden | privacy policy